'Milan speelt in op Donnarumma-vertrek en heeft vervanger al op het oog'

'Milan speelt in op Donnarumma-vertrek en heeft vervanger al op het oog'

25-04-2021 09:54
35

AC Milan speelt voorzichtig in op een mogelijk vertrek van Gianluigi Donnarumma. Het contract van de doelman loopt na dit seizoen af en dat zorgt voor de nodige interesse uit binnen- en buitenland. I Rossoneri heeft Lille OSC-keeper Mike Maignan op het oog als vervanger.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De gesprekken met Donnarumma en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola verlopen vooralsnog moeizaam, waardoor Milan zich genoodzaakt ziet om alvast rond te kijken naar een nieuwe doelman. Lille-keeper Maignan zou bovenaan het lijstje staan van de Italiaanse ploeg. Zijn contract in Frankrijk loopt in de zomer van 2022 af. Lille zal hem een nieuw contract aan moeten bieden, of hem aankomende zomer moeten verkopen om nog wat geld te verdienen.

De geruchten rondom Donnarumma nemen ondertussen toe. Juventus zou op pole position staan om de 22-jarige sluitpost over te nemen. Hij kan in Turijn naar verluidt tien miljoen euro per jaar gaan verdienen, ruim vier miljoen euro meer dan hij nu doet bij Milan.