Breaking news

Rosario heeft transfer officieel te pakken: van PSV naar 'Nederlands' Nice

VfL Wolfsburg aast op 'erg groot talent uit Nederland': Iemand met veel potentie

VfL Wolfsburg aast op 'erg groot talent uit Nederland': "Iemand met veel potentie"

Gepubliceerd: woensdag 26 mei 2021 om 18:10wo 26-05-2021 om 18:10

Laatste update: woensdag 26 mei 2021 om 19:02wo 26-05-2021 om 19:02

VfL Wolfsburg is geïnteresseerd in Micky van de Ven en Andries Jonker snapt dat wel. De trainer van Telstar ziet Van de Ven niet naar een laagvlieger uit de Eredivisie gaan.

Van de Ven heeft bij FC Volendam veel indruk gemaakt en staat in de belangstelling van clubs uit de Eredivisie en van Wolfsburg. De twintigjarige verdediger uit Wormer heeft zelfs al een rondleiding gehad in Duitsland. Wolfsburg doet dat wel vaker met spelers die het graag wil hebben. De club heeft een hyperdeluxe trainingscomplex en pronkt daar graag mee.

Jonker, die bij Wolfsburg zowel assistent als hoofdtrainer was, snapt de interesse in Van de Ven wel. "Het is een erg groot talent uit Nederland. Het is goed dat Wolfsburg zulke spelers in de gaten houdt. Ik heb veel vertrouwen in hem. Hij is groot snel, en wendig. Dit is overduidelijk iemand met veel potentie", zegt Jonker tegen Sportbuzzer.

"Iedereen die iets weet over de tweede divisie in Nederland, weet dat het slechts een kwestie van tijd is voor hij Volendam verlaat en dat hij normaal gesproken niet naar een degradatiekandidaat gaat", vervolgt Jonker. Wat de 58-jarige Amsterdammer betreft, kiest Van de Ven een club 'waar hij zich kan ontwikkelen'. "Het is erg belangrijk dat hij veel wedstrijden gaat spelen. Ik kan me goed voorstellen dat Wolfsburg geïnteresseerd is in een speler als hij."

Van de Ven maakte onlangs bekend dat hij waarschijnlijk vertrekt bij Volendam, maar nog niet getekend heeft bij een nieuwe club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Van de Ven klaar voor de Bundesliga?

Ja
33%
Nee
67%
(689 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws