'United staat voor belangrijke keuze: speeltijd of transferlijst voor Van de Beek'

'United staat voor belangrijke keuze: speeltijd of transferlijst voor Van de Beek'

28-05-2021 17:10
62

Manchester United heeft een 'probleem' met Donny van de Beek. In een analyse van het lokale Manchester Evening News wordt gezegd dat er deze zomer knopen doorgehakt moeten worden rond de middenvelder uit Nijkerkerveen.

Van de Beek was niet één van de zestien spelers die afgelopen woensdagavond in actie mocht komen in de finale van de Europa League. Volgens de lokale krant was dat een veeg teken: manager Ole Gunnar Solskjaer zou geen vertrouwen hebben in de voormalig Ajacied en hem zelfs geen minuten geven als het logisch zou zijn om dat wel te doen.

Wedden

Meer odds

United moet deze zomer dan ook een knoop doorhakken. De voor veertig miljoen euro aangetrokken middenvelder moet óf een kans gaan krijgen en zich op één positie kunnen richten, óf vertrekken. MEN ziet een rol voor Van de Beek weggelegd als aanvallende middenvelder en denkt dat het beter is voor de Nederlander om zijn kansen op speeltijd als controleur of spelmaker op te geven.

Het is de vraag of Solskjaer dat ziet zitten. Hij en Van de Beek zouden niet bepaald op één lijn zitten en als een van beide partijen besluit dat dit niet meer verder kan, ziet de krant geen andere optie dan een zomers vertrek voor de Oranje-international.