'Ik denk dan aan Bozeník, dat is voor Cambuur een uitstekende spits'

'Ik denk dan aan Bozeník, dat is voor Cambuur een uitstekende spits'

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 21:46do 10-06-2021 om 21:46

SC Cambuur moet op zoek naar een nieuwe spits nu Robert Mühren voor een terugkeer bij FC Volendam heeft gekozen. Harry van der Laan heeft wel een tip voor de promovendus: Robert Bozeník van Feyenoord.

"De spits is toch de sleutelpositie die het verschil gaat maken of je er straks in blijft of niet", vertelt de oud-speler van Feyenoord en Cambuur aan Omrop Fryslân. Hij voorziet een moeilijk jaar voor de ploeg van coach Henk de Jong in de Eredivisie. "Ik schat in dat ze straks bij de onderste zes gaan voetballen. Ze zullen toch iets anders moeten gaan spelen, want als je denkt dat je Vitesse negentig minuten lang met de rug tegen de muur zet, dat kan je vergeten. Daarom denk ik dat Cambuur enorm gebaat is bij snelheid en diepgang."

"Ik zou kijken naar spelers die bij de grote clubs net buiten de boot vallen", vervolgt Van der Laan, die doelt op een huurperiode. "En dan denk ik aan Bozeník van Feyenoord. Die is er op dit moment nog niet klaar voor, maar kan zich bij Cambuur prima ontwikkelen. Hij heeft loopvermogen en staat vaak op de goede plek. Voor Cambuur is hij een uitstekende spits."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Bozeník naar Cambuur: een goed idee?

Ja
74%
Nee
26%
(1640 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws