Fabrizio Romano: Man City doet monsterbod op Kane, Tottenham houdt poot stijf

Fabrizio Romano: Man City doet monsterbod op Kane, Tottenham houdt poot stijf

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 14:53ma 21-06-2021 om 14:53

Laatste update: maandag 21 juni 2021 om 15:41ma 21-06-2021 om 15:41

Het spel rondom Harry Kane is op de wagen, meldt transferspecialist Fabrizio Romano. De topscorer van het vorige Premier League-seizoen staat open voor een vertrek bij Tottenham Hotspur en dat heeft de belangstelling van Manchester City gewekt.

Kane zorgde vorig seizoen voor 23 goals en veertien assists in competitieverband en was daarmee dé MVP van het vorige Premier League-seizoen. Tottenham werd echter slechts zevende en Kane heeft nog altijd geen prijs gepakt in zijn carrière: daardoor wil hij vertrekken, liet hij eerder al doorschemeren.

Die boodschap was volgens Romano niet aan dovemansoren gericht. Manchester City heeft liefst 117 miljoen euro geboden en is bovendien bereid om één of meerdere spelers in een ruildeal te betrekken, klinkt het. De namen van Aymeric Laporte, Raheem Sterling en Gabriel Jesus worden genoemd. Tottenham lijkt vooralsnog echter niet van plan om zijn sterspeler onder die voorwaarden te laten vertrekken.

De local lad ligt nog drie jaar vast in Noord-Londen. Momenteel is hij met Engeland actief op het EK: waarschijnlijk neemt hij pas na het toernooi een beslissing over zijn toekomst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws