Het liefst wil je zo hoog mogelijk eindigen, maar met Ajax en PSV is dat lastig

"Het liefst wil je zo hoog mogelijk eindigen, maar met Ajax en PSV is dat lastig"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 12:32di 22-06-2021 om 12:32

De ambities van FC Utrecht zijn onveranderd: sinds het sinds 2014/2015 eindigt de club steevast in de top-zes van de Eredivisie, maar trainer René Hake wil meer.

"Het liefst wil je zo hoog mogelijk eindigen, maar met Ajax en PSV is dat lastig", zegt Hake in de talkshow VI EK LIVE. Toch willen de trainer en zijn club ook komend seizoen de aanval openen op de topploegen in de Eredivisie. "Hoe moeilijk dat ook is. Je hebt zelf in de hand hoe goed je bent, daarin wil je elk jaar progressie boeken."

Hake laat zich ook uit over de toekomst van Gyrano Kerk. Hij verwacht ook dit jaar te kunnen beschikken over de 25-jarige aanvaller. "Ik kan me best voorstellen dat clubs van een andere orde dan FC Utrecht hem heel interessant vinden. Maar als er iets speelt, is het de vraag of het rondkomt. Vorig seizoen was er veel beweging, maar uiteindelijk heeft hij dit seizoen gewoon bij FC Utrecht gespeeld."

FC Utrecht start woensdag de voorbereiding met een besloten training. De ploeg van Hake trapt het Eredivisie-seizoen af op 15 augustus, thuis tegen Sparta.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws