Eindhovens Dagblad: PSV heeft al alles in het werk gesteld voor Berghuis

Eindhovens Dagblad: PSV heeft al alles in het werk gesteld voor Berghuis

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 11:50wo 23-06-2021 om 11:50

Laatste update: woensdag 23 juni 2021 om 12:01wo 23-06-2021 om 12:01

John de Jong en Jan Vennegoor of Hesselink hebben al eerder 'alles in het werk gesteld' om Steven Berghuis naar PSV te halen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad woensdag. Makkelijk wordt zijn komst niet: er is veel interesse en inmiddels is ook Ajax vol in de race.

Het is geen geheim dat PSV dolgraag in zee wil met Berghuis, die voor vier miljoen euro kan vertrekken bij Feyeoord. Het Eindhovens Dagblad weet dat technisch directeur De Jong en collega Vennegoor of Hesselink alles in het werk hebben gesteld om de Oranje-international te overtuigen. Vanuit het kamp van Berghuis is duidelijk gemaakt dat PSV niet eerst langs Feyenoord hoeft.

Dinsdag kwam naar buiten dat Ajax zich officieel heeft gemeld voor Berghuis. De 29-jarige aanvaller wordt ook gelinkt aan het VfL Wolfsburg van trainer Mark van Bommel, die Berghuis twee jaar geleden al naar PSV probeerde te halen. De belangstelling van Premier League-promovendus Norwich City is door de hoofdrolspeler op een laag pitje gezet, aldus het Eindhovens Dagblad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws