Van Bommel bevestigt na Wolfsburg-presentatie contact met 'topspeler' Ihattaren

Van Bommel bevestigt na Wolfsburg-presentatie contact met 'topspeler' Ihattaren

30-06-2021 15:12 Laatste update: 15:28
99

Mark van Bommel heeft zich bij zijn officiële presentatie als trainer van VfL Wolfsburg voor het eerst uitgelaten over een mogelijke hereniging met Mohamed Ihattaren. De negentienjarige PSV'er lijkt meer dan welkom.

Van Bommel zegt een bijzondere relatie te hebben met Ihattaren. "Ik ken Mo heel goed. Toen hij vijftien of zestien was, heb ik hem bij PSV O19 gehaald. En ik heb hem meegenomen naar het eerste elftal", zegt hij tegen ESPN. "Ik denk dat je mijn mening over Mo kent: ik vind hem echt een fantastische speler en gewoon een goeie jongen, die het topniveau heeft gehaald met mij."

"Ik weet niet wat er afgelopen jaar is gebeurd", vervolgt Van Bommel, die Ihattaren heeft zien worstelen onder Roger Schmidt. Hij geeft toe dat er gedurende die moeilijke periode appcontact is geweest. "Maar ik ga hem niet bellen. Dat is niet aan mij: Roger Schmidt werkt met hem. Het zou slecht zijn als ik hem bel met adviezen. Dat doe je niet. Maar iedereen kent mij: Mo is gewoon een topspeler."

Van Bommel zet de deur voor Ihattaren op een kier. "Ik word natuurlijk altijd met hem in verband gebracht, omdat ik met hem gewerkt heb. Waar ik ook naartoe ga, Mo zal altijd genoemd worden. Het is gewoon een goede gast, een goede gozer, waar ik het ook goed mee kan vinden. Of het zou kunnen? Wie weet, we hebben altijd belangstelling voor goede spelers."