Voormalig hoofdsponsor verdwijnt van PSV-shirt: 'Daar zijn we dankbaar voor'

Voormalig hoofdsponsor verdwijnt van PSV-shirt: 'Daar zijn we dankbaar voor'

07-07-2021 10:15
29

Energiedirect.nl staat na het komende seizoen niet meer op het shirt van PSV. De voormalig hoofdsponsor van de Eindhovenaren, die nu op de rug van het rood-witte tricot te zien is, zal dan verder gaan als Official Partner.

Dat betekent dat het energiebedrijf vanaf het seizoen 2022-2023 niet meer op de Eindhovense shirts staat. Het contract dat PSV aan de sponsor verbindt is echter wel verlengd. Tot 2024 is Energiedirect.nl Official Partner van de club.

Ondertussen gaat de club op zoek naar een nieuwe sponsor voor op de rug van het shirt. "We zijn dankbaar dat zij ons de optie bieden op zoek te gaan naar een andere invulling van de ruimte op de achterzijde van het PSV-shirt zonder het partnership stop te zetten", zegt commercieel directeur Frans Janssen op de clubsite. "Het bewijst dat energiedirect.nl de afgelopen jaren echt onderdeel van de PSV-familie geworden is."

In 2016 sloten energiedirect.nl en PSV een intensief partnership af. Het bedrijf werd op dat moment de eerste hoofdsponsor van de club na Philips, dat in dat jaar van de Eindhovense tricots verdween. In 2019 kwam het bedrijf op de achterzijde van het PSV-shirt terecht.