Giakoumakis belooft nieuws: 'Morgen, nog 10 dagen, maar 't gaat snel gebeuren'

Giakoumakis belooft nieuws: 'Morgen, nog 10 dagen, maar 't gaat snel gebeuren'

Gepubliceerd: woensdag 7 juli 2021 om 22:02wo 07-07-2021 om 22:02

Laatste update: woensdag 7 juli 2021 om 22:10wo 07-07-2021 om 22:10

Regerend Eredivisie-topscorer Giorgos Giakoumakis staat nog steeds onder contract bij het gedegradeerde VVV-Venlo. Daar komt binnenkort echter verandering in, laat de winnaar van de eerste Willy van der Kuijlen-trofee weten aan het Algemeen Dagblad.

De Griekse spits mocht zijn bokaal woensdag in ontvangst nemen in De Koel. Het lijkt er echter sterk op dat hij komend seizoen niet terug gaat keren in het stadion van VVV. "Nu het EK bijna afgelopen is, zal het snel gaan", kondigt hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Er kan morgen (donderdag, red.) nieuws komen, het kan nog tien dagen duren, maar het gaat snel gebeuren."

De maker van 26 Eredivisie-goals sluit niet uit dat hij naar een andere Nederlandse club gaat. Giakoumakis-gegadigden zullen echter wel de hoofdprijs moeten betalen: VVV vraagt een achtcijferig bedrag voor zijn topschutter. "Of dat een goede prijs voor mij is, weet ik niet. Daar ga ik ook niet over", reageert Giakoumakis, die echter hoopt dat VVV niet met lege handen achterblijft. "Want dit is een mooie club en ik ben ze hier heel dankbaar voor de kans die ik heb gekregen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Giakoumakis: een one hit wonder?

Ja
71%
Nee
29%
(2192 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws