Fraser moet spelers 'teleurstellen': 'De enige die ik meeneem is Beugelsdijk'

Fraser moet spelers 'teleurstellen': 'De enige die ik meeneem is Beugelsdijk'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 23:28vr 23-07-2021 om 23:28

Henk Fraser is trots dat hij door Louis van Gaal gevraagd is om als zijn assistent te fungeren bij Oranje. De kogel is nog niet door de kerk, maar de oefenmeester van Sparta maakt duidelijk dat dat een kwestie van tijd is.

Fraser zal zijn werkzaamheden bij Oranje gaan combineren met de baan als hoofdtrainer van Sparta. De club en de bond willen graag met hem werken. "Ik had al een tijdje het gevoel op de goede weg te zijn als trainer", zegt de coach tegenover het Algemeen Dagblad. "Dan is het mooi dat Louis van Gaal je graag bij het Nederlands elftal wil hebben. Ik voel zeker een soort trots, ja."

Met Van Gaal, Fraser en ook Danny Blind als oud-spelers krijgt de hele staf van Oranje een Spartaanse achtergrond. "Dat is misschien nog wel het allermooiste. Het bewijst nog maar eens de grote waarde die Sparta heeft voor het Nederlandse voetbal. Of het al rond is? Sparta zal leidend blijven en verder wil ik er nu nog niet al te veel over zeggen."

Sommige spelers van de Kasteelclub zeiden met een glimlach al te hopen dat ze nu sneller in beeld komen bij het Nederlands elftal. Fraser heeft daar een passend antwoord op. "De enige Spartaan die ik meeneem naar Oranje is Tom Beugelsdijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws