'Messi is blij met eerlijke Laporta, maar praat wel al met Paris Saint-Germain'

'Messi is blij met eerlijke Laporta, maar praat wel al met Paris Saint-Germain'

06-08-2021 00:08
86

Lionel Messi waardeerde de eerlijkheid van Joan Laporta, clubpresident van FC Barcelona. De Argentijn kreeg donderdagavond te horen dat door regelgeving van La Liga het nieuwe contract dat hij zou tekenen voorlopig in de la blijft liggen.

Messi was geruime tijd in de veronderstelling dat bijtekenen bij Barcelona een kwestie van tijd was. Hij was naar Spanje afgereisd om daar te gaan tekenen en wist al precies wanneer de club zijn verlenging bekend zou maken. Toen de Argentijn van Laporta te horen kreeg dat dat toch niet zou gebeuren, was hij verbijsterd.

Wedden

Meer odds

Diverse Spaanse media schreven dat Messi 'in shock' was, maar transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de superster de eerlijkheid van Laporta wist te waarderen. De hoofdrolspeler heeft nog geen persoonlijk statement afgegeven en dus is het nog even wachten op zijn reactie.

Romano schrijft ook dat Barcelona meer problemen heeft gehad met de regelgeving van La Liga en het vastleggen van spelers. Zeker is in ieder geval wel dat Messi voorlopig niet bij zal tekenen en dat heeft de deur geopend voor andere clubs, zoals bijvoorbeeld Paris Saint-Germain. In navolging van andere media laat de transferexpert weten dat PSG contact heeft opgenomen.