La Gazzetta dello Sport: Koopmeiners wil binnen een paar dagen duidelijkheid

La Gazzetta dello Sport: Koopmeiners wil binnen een paar dagen duidelijkheid

10-08-2021 10:14
40

Teun Koopmeiners wil snel duidelijkheid over een transfer naar Atalanta Bergamo, claimt La Gazzetta dello Sport. De club is al langer serieus, maar pakt nog niet door.

Koopmeiners wil dolgraag de stap naar Atalanta maken en heeft daarom alle andere geïnteresseerde clubs opzij geschoven, maar langzaam nadert het einde van de transferperiode en duidelijkheid is er nog altijd niet. De spanning zou langzaam toenemen bij Koopmeiners en zijn entourage.

Wedden

Meer odds

La Gazzetta, de belangrijkste sportkrant van Italië, schrijft dinsdag dat Koopmeiners het nog een paar dagen af wil wachten met Atalanta. Mocht het niet snel rondkomen, dan kijkt hij verder. Mogelijk komt SSC Napoli dan weer in beeld. 

AZ zette aanvankelijk in op een transferbedrag van rond de twintig miljoen, maar heeft iets moeten zakken en zou nu genoegen nemen met ongeveer zeventien miljoen. Atalanta lijkt bereid dat neer te leggen, maar is wel afhankelijk van mutaties in de selectie. De club bekijkt ook andere opties op de transfermarkt.

Koopmeiners hoopt op een transfer, maar zal die niet willen forceren. "De communicatie is heel open. Ik zal niet zonder aanleiding naar mijn hamstring grijpen en zeggen dat het mooi is geweest", zei hij vorige week tegen De Telegraaf.