Paris Saint-Germain bevestigt transfer, Messi komt met eerste reactie

Paris Saint-Germain bevestigt transfer, Messi komt met eerste reactie

10-08-2021 22:31 Laatste update: 22:47
53

Nu is het echt helemaal officieel: Lionel Messi is speler van Paris Saint-Germain. De Franse club heeft dinsdagavond zijn komst bekendgemaakt, nadat supporters de hele dag geprikkeld werden door de topclub uit Parijs.

Messi is vastgelegd voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. Hij komt transfervrij over van FC Barcelona en krijgt rugnummer 30. "Ik ben blij dat ik in Parijs een nieuw hoofdstuk van mijn carrière begin", zegt Messi op de clubsite van PSG. "De visie van de club komt perfect overeen met mijn ambities. Ik weet hoe getalenteerd de spelers en stafleden hier zijn. Ik ben vastberaden om te bouwen aan iets geweldigs voor de club en de fans. Ik kan niet wachten om voet te zetten in het Parc des Princes."

Wedden

Meer odds

Messi transfervrij vastleggen mag een absolute stunt worden genoemd van PSG. President Nasser Al-Khelaïfi is in de wolken. "Ik ben blij dat Lionel Messi voor Paris Saint-Germain heeft gekozen en we zijn allemaal trots om hem en zijn familie te verwelkomen in Parijs. Hij heeft er geen geheim van gemaakt om op het hoogste niveau verder te groeien en prijzen te winnen."

"Het toevoegen van Leo aan ons wereldklasse team bevestigt ons succes. Samen met onze geweldige trainer (Pochettino, red.) en staf kijk ik ernaar uit om geschiedenis te schrijven met onze supporters", zegt Al-Khelaïfi. Messi geeft woensdagochtend een persconferentie.