Schmidt reageert op vermeende interesse in spits: 'Al deze spelers zijn goed'

Schmidt reageert op vermeende interesse in spits: 'Al deze spelers zijn goed'

18-08-2021 20:51
29

Roger Schmidt heeft zich voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tussen Benfica en PSV uitgelaten over de vermeende interesse van PSV in Benfica-spits Luca Waldschmidt. De 25-jarige Duitser wordt door verschillende Portugese media gelinkt aan de Eindhovenaren.

"Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede spelers die zich bij ons willen voegen", steekt Schmidt van wal in gesprek met RTL. "Op dit moment heeft Benfica 35 of 38 spelers in hun selectie. Al deze spelers zijn goed. Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede spelers, maar op dit moment focus ik me op mijn eigen spelers."

Op de vraag of PSV al een bod heeft uitgebracht op Waldschmidt geeft de Duitse oefenmeester geen duidelijk antwoord. "Ik wil voor deze wedstrijd niet over mogelijk nieuwe spelers praten", aldus Schmidt.

PSV zou hoe dan ook nog op zoek zijn naar een nieuwe spits, om het vertrek van Donyell Malen op te vangen. Momenteel zijn alleen zijn Eran Zahavi, Yorbe Vertessen, de met zijn fitheid worstelende Maximiliano Romero en de jonge Fodé Fofana de opties in de spitspositie voor Schmidt.