Spelers Marseille delen de foto's van verwondingen en lijken er klaar mee

Spelers Marseille delen de foto's van verwondingen en lijken er klaar mee

22-08-2021 23:15 Laatste update: 23-08-2021 10:13
64

De officials willen dat OGC Nice - Olympique Marseille zondag nog wordt afgemaakt, maar de spelers van Marseille voelen daar naar verluidt niets voor. Zij willen naar huis.

De supporters van Nice kwamen het veld op nadat zij een tegenreactie kregen van Dimitri Payet (Marseille), die het geëtter zat was. Vervolgens escaleerde de wedstrijd volledig. Nice-fans kwamen het veld op en vielen spelers van Marseille aan. 

Uit bovenstaande beelden blijkt dat de spelers van Marseille serieus toegetakeld zijn. Matteo Guendouzi heeft striemen in zijn nek, maar Luan Peres heeft daadwerkelijk een wond. Volgens rechtenhouder Amazon is het de bedoeling dat het restant van de wedstrijd, een kwartier, uitgespeeld wordt. Maar vermoedelijk heeft Marseille het laatste woord.

Wellicht dat de spelers er toch voor kiezen om niet door te gaan. "Er is veel gebeurd. Het is weer veilig en dus moeten we weer voetballen. Als we verder gaan, zullen de supporters zich gedeisd houden", zegt Nice-voorzitter ean Pierre Rivére in Franse media. 

Nice-aanvoerder Dante probeert zijn ploeggenoten ervan te overtuigen om door te gaan. De spelers van Nice staan inmiddels weer op het veld.