Feyenoord Transfermarkt: PSV gaat voor Feyenoord-move van Viergever liggen

Feyenoord Transfermarkt: PSV gaat voor Feyenoord-move van Viergever liggen

27-08-2021 09:20 Laatste update: 10:04
142

PSV wil niet meewerken aan een overstap van Nick Viergever naar Feyenoord, weet Feyenoord Transfermarkt. De Rotterdammers hopen de linksbenige verdediger, die nog één jaar onder contract staat in Eindhoven, transfervrij over te nemen.

Donderdagavond kwam het nieuws over de Feyenoord-interesse in Viergever naar buiten. Ondanks dat de 32-jarige verdediger dit seizoen slechts twintig minuten in actie kwam namens PSV, willen de Eindhovenaren dus niet meewerken aan een vertrek.

Feyenoord Transfermarkt beweert ook dat de Rotterdammers 'oriënterend' contact hebben gezocht met Viergever. De oud-speler van onder meer Ajax en AZ zou trainer Arne Slot meer opties moeten geven achterin. Voor de postitie links in het hart van de defensie kan de oefenmeester nu beschikken over de geblesseerde Marcos Senesi, Ramon Hendriks en gelegenheidsverdediger Wouter Burger.

Viergever speelt inmiddels drie jaar bij PSV, dat hem overnam van Ajax. In zijn eerste twee seizoenen was hij een vaste waarde voor de nummer twee van de Eredivisie, maar dat veranderde na de komst van Roger Schmidt.