Ervaringsdeskundige voorspelt nieuwe monsterscore Ajax: 'Geen kans voor Besiktas'

Ervaringsdeskundige voorspelt nieuwe monsterscore Ajax: 'Geen kans voor Besiktas'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 14:37ma 27-09-2021 om 14:37

Leandro Kappel denkt dat Ajax dinsdagavond met gemak gaat winnen van Besiktas. De rechtsbuiten denkt dat de Turken 'nul kansen' hebben in Amsterdam.

Kappel bezorgde Besiktas vrijdagavond een nederlaag, doordat hij goed was voor een goal en een assist namens Altay SK tegen de Turkse kampioen. De geboren Amsterdammer rekent erop dat Ajax ook een overwinning gaat boeken. "Ajax heeft alle kansen, Besiktas heeft er geen", stelt hij bij ESPN. "Tegen wie won Ajax laatst met 9-0? Tegen Cambuur? Het wordt weer zo'n wedstrijd, denk ik."

"Met het team waarmee Besiktas tegen ons speelde, kun je niet aankomen in Amsterdam", vervolgt Kappel. "Ik verwacht dat ze gaan inzakken en op de counter zullen loeren. Misschien krijgt Ajax moeite om er doorheen te komen. Maar als ze snel de eerste goal maken, dan wordt het een monsterscore. Dan moet Besiktas namelijk komen."

Is Besiktas echt zo slecht? "Ze zijn niet zwak, maar ze missen heel veel basisspelers", antwoordt Kappel. "Als je zo veel geblesseerden hebt... Ik denk dat het wel in hun koppies gaat zitten. Ik ga zeker kijken", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws