De beelden: keeper Giroud grijpt geweldig in en behoedt Milan voor puntenverlies

07-10-2023 23:09 Laatste update: 23:09
18

Een bizarre slotfase bij Genoa CFC - AC Milan: Mike Maignan, doelman van de bezoekers, kreeg rood en de ploeg had geen wissels meer over, waarna Olivier Giroud het keepersshirt aantrok. De Fransman zag diep, heel diep, in de blessuretijd spelers van Genoa voor zich opduiken en greep adequaat in. Daardoor wist Milan de zege over de streep te trekken.

In Genua gebeurde amper iets, tot minuut 87. Christian Pulisic zette Milan op 0-1, waarna er een spektakelstuk voorgeschoteld werd. Maignan kreeg rood, Giroud moest op goal, Genoa-doelman Josep Martinez kreeg rood, waarna de thuisploeg ook eindigde met een speler tussen de palen. De redding van Giroud maakt het compleet.