Fans hekelen Feyenoord-situatie: 'Een schandaal wat hier allemaal gebeurt'

Gepubliceerd: di 22 oktober 2019 om 09:55

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

De supporters van Feyenoord zijn de situatie bij de club helemaal beu. De Rotterdammers zijn onder trainer Jaap Stam zeer teleurstellend aan het seizoen begonnen, maar de kritiek richt zich niet alleen op de selectie.

Bennett van Fessem
ROTTERDAM

"De ellende begint al bij het bestuur. Nu zijn ze weer met die Arnesen bezig, maar die is bij Anderlecht ontslagen. Moet hij Feyenoord redden dan?", vraagt een trouwe supporter zich af in gesprek met VoetbalPrimeur.

"Het is een verschrikkelijk niveau", stelt een andere fan. "Het is gewoon amateuristisch. Er is helemaal geen leiding niets. Dat is door heel de vereniging heen. Het is een schip zonder kapitein, op allerlei fronten. Het wordt alleen maar erger, erger en erger. Het is een schandaal wat hier allemaal gebeurt."

Ook Marcos Senesi kon nog niet overtuigen. "Ik vond die Senseo, zo noemen wij hem, ook niet zo best. Het is toch niet te geloven. Daar betaal je zeven miljoen euro voor, maar die spelen hier in het vijfde en zesde elftal ook."

De Feyenoord-fans maken zich ook behoorlijk zorgen over de confrontatie met Ajax. Zie de video voor de vooruitblik van de supporters op de Klassieker.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws