'Ten Hag pruimden we niet als assistent bij PSV, omdat hij geen humor heeft'

Gepubliceerd: do 27 februari 2020 om 09:15

Laatste update: do 27 februari 2020 om 09:52

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Acteur en PSV-fan Frank Lammers kijkt reikhalzend uit naar de Super Sunday met PSV-Feyenoord én Ajax-AZ. Terwijl de resultaten en de sfeer in Eindhoven steeds beter beginnen te worden, neemt de spanning bij Ajax juist toe.

Danny Vos
AMSTERDAM

Als Brabander in Amsterdam kan Lammers daar wel van genieten. "Dan gaan ze altijd zo mooi mopperen hier, schitterend om te zien. Dan is alles tegen ze...", aldus de breed lachende acteur, bekend van Undercover en de Jumbo-reclames. "Erik ten Hag zei dat er blessures kwamen, omdat de scheidsrechters tegen ze zijn. Ze hebben gewoon een hele slechte wedstrijd tegen Heracles gespeeld, ik kan niet anders zeggen."

Lammers doet regelmatig mee met de rondo's van Sjaak Swart en is blij dat hij er weer met opgeheven hoofd heen kan. "Ik heb het de laatste tijd vrij zwaar. Dus nu is het wel lekker om op maandag bij Sjakie in de kleedkamer te komen: hoe voel jij je nou?"

PSV lijkt juist de weg omhoog te hebben gevonden, na enkele roerige maanden. De sfeer op De Herdgang is in ieder geval verbeterd. "Dat moeten wij te allen tijde bewaren in Eindhoven en ik denk dat Ernest Faber dat goed doet, gewoon heel ontspannen, met humor. Dat hoort bij de club en dat moeten we vooral niet veranderen. Ik weet nog dat Ten Hag assistent was bij ons. Maar die pruimden we niet, omdat hij geen humor heeft. Dat was onder Mark van Bommel ook een beetje weg. Maar nu gaat het weer de goede kant op."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws