'Vitesse zet Tannane bij het grofvuil, hij heeft veel stront over zich heen gehad'

'Vitesse zet Tannane bij het grofvuil, hij heeft veel stront over zich heen gehad'

Gepubliceerd: zondag 17 oktober 2021 om 12:25zo 17-10-2021 om 12:25

Khalid Sinouh is niet te spreken over de manier waarop Oussama Tannane wordt behandeld door Vitesse. De 27-jarige smaakmaker is sinds deze week verbannen door trainer Thomas Letsch.

Letsch is niet tevreden over Tannane, die op zijn beurt geen akkoord bereikte met Vitesse over de ontbinding van zijn contract. "Tannane heeft heel veel stront over zich heen gehad", reageert Sinouh bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie.

"Vorig jaar is hij heel belangrijk geweest voor Vitesse. Hij heeft zich goed gedragen, net als Bazoer. Samen hebben ze hun ploeg naar de Conference League geloodst. Ik heb het gevoel dat Tannane dit seizoen, omdat Vitesse niet het gewenste transferbedrag heeft gekregen, bij het grofvuil wordt gegooid. Hij heeft alles over zich heen gehad. Onterecht."

Sinouh, oud-doelman van onder meer sc Heerenveen, RKC Waalwijk, AZ, FC Utrecht en PSV, neemt Tannane nadrukkelijk in bescherming. "Hij is geen stoorzender geweest in de groep. Ik hoor dat Bazoer lastiger is, maar die speelt wel alles. En Tannane zit bij Jong Vitesse."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws