'Vloet uit de cel na dodelijk ongeluk, middenvelder moet medisch behandeld worden'

'Vloet uit de cel na dodelijk ongeluk, middenvelder moet medisch behandeld worden'

15-11-2021 11:35
105

Rai Vloet is weer op vrije voeten, meldt Omroep Brabant. De aanvallende middenvelder van Heracles Almelo was betrokken bij een ernstig verkeersongeluk en werd opgepakt. Vloet zelf ook een medische behandeling nodig.

Zaterdagnacht was Vloet samen met een 27-jarige man uit Veldhoven betrokken bij een flinke botsing. Een vierjarig jongetje belandde daardoor met zijn ouders en een ander kind in het ziekenhuis. Inmiddels is het vierjarige kind overleden aan zijn verwondingen.

De politie vermoedt dat Vloet en de Veldhovenaar onder invloed waren toen het ongeval plaatsvond. Het is niet bekend wie er achter het stuur zat. Inmiddels is de man uit Veldhoven verhoord door de politie, waarna hij naar huis is gestuurd. Vloet is dus ook op vrije voeten, maar de politie zal hem op een later moment nog verhoren.

Inmiddels is het ook duidelijk dat de voormalig jeugdinternational medisch behandeld moet worden. Waar Vloet precies last van heeft, wordt niet duidelijk. De politie is momenteel nog steeds op zoek naar getuigen en mensen die in het bezit zijn van dashcambeelden.