Nieuws voor Brobbey: concurrent keert met blessure terug bij RB Leipzig

Nieuws voor Brobbey: concurrent keert met blessure terug bij RB Leipzig

18-11-2021 17:19
24

Brian Brobbey heeft de komende weken een concurrent minder bij RB Leipzig. Spits Yussuf Poulsen is geblesseerd teruggekeerd van zijn interlandverplichtingen. De Deen kampt met een gescheurde kuitspier.

Dat meldt Leipzig donderdag via zijn officiële kanalen. De huidige nummer vijf van de Bundesliga verwacht dat Poulsen tussen de vier en vijf weken uitgeschakeld zal zijn. Dat is goed nieuws voor Brobbey. De oud-Ajacied is momenteel de derde spits bij Leipzig, achter André Silva en Poulsen. Door de blessure van laatstgenoemde lijkt Brobbey een plekje op te schuiven in de pikorde.

Wedden

Meer odds

Een basisplek komt dus in zicht voor Brobbey, maar dan zal hij eerst Silva moeten aftroeven. De Portugese spits werd vorig seizoen nog tweede op de topscorerslijst in de Bundesliga, maar dit seizoen gaat het scoren hem minder makkelijk af. Na elf competitieduels staat de teller op twee treffers voor Silva.

Brobbey wacht nog altijd op zijn eerste goal voor Leipzig. De geboren Amsterdammer stond zelfs nog nooit in de basis bij Die Roten Bullen.