Fraser blijft na gesprekken met spelers, directie en Van Stee toch aan bij Sparta

Fraser blijft na gesprekken met spelers, directie en Van Stee toch aan bij Sparta

10-12-2021 14:32 Laatste update: 14:40
15

Henk Fraser blijft trainer van Sparta. Na gesprekken met de spelersgroep, de directie en de vertrokken Henk van Stee heeft de oefenmeester besloten om door te gaan.

De spelersgroep zou hebben aangegeven dat ze per se wilden dat Fraser zou blijven. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Daar is de trainer dus gevoelig voor geweest, aangezien hij aan de clubleiding van Sparta te kennen heeft gegeven dat hij aan zal blijven.

Dat was deze week allerminst zeker. Henk van Stee, de technische man van Sparta, werd slachtoffer van een bestuurlijke ruzie op het Kasteel en die was bijzonder close met Fraser. De trainer twijfelde dus openlijk over zijn toekomst in Rotterdam-West.

Die toekomst ligt dus voorlopig toch gewoon bij Sparta. Adil Auassar, captain van de Rotterdammers, gaf in een interview met het clubkanaal aan blij te zijn met de beslissing van de trainer. "Ik heb me er wel zorgen over gemaakt, dus het doet veel met me dat hij is gebleven."

Met Fraser gaan de Spangenaren er alles aan doen om degradatie te ontlopen. De nummer zestien van de Eredivisie heeft op dit moment tien punten, maar eentje meer dan nummer zeventien Fortuna, en gaat zaterdagavond op bezoek bij sc Heerenveen.