Luhukay verrast door geruchten: 'Er is nog geen speler bij me gekomen'

Luhukay verrast door geruchten: 'Er is nog geen speler bij me gekomen'

17-12-2021 20:20
12

Jos Luhukay ligt onder vuur bij VVV-Venlo. De prestaties in de Keuken Kampioen Divisie vallen tegen en een groepje van zo'n tien spelers zouden zich tegen de oefenmeester en een gedeelte van zijn technische staf hebben gekeerd. Luhukay zelf heeft hier echter niets van vernomen.

De Limburger bracht donderdagavond het nieuws naar buiten dat Luhukay er bij een gedeelte van de VVV-selectie niet goed op zou staan. De trainer weet zelf echter nergens van. "In mijn ogen wordt het vaak, en daar kunnen de media niets aan doen, aangereikt. Ik denk dat het uit een hele kleine hoek is, dat het maar weinig spelers betreft", zo reageert Luhukay voor de camera van ESPN.

Hij voelt zich totaal niet onder druk gezet bij VVV en heeft nog geen spelers in zijn kantoor gehad om over de situatie te praten. "Ik weet het niet. Zes maanden lang is er nog niemand naar me toegekomen dat de speelwijze niet goed was, of dat de intensiteit te hoog was. Dan ben je zogezegd: 'Die Harter Hund'. Ik probeer aan de hand van data mijn spelers niet te overbelasten."

En dat lukt volgens Luhukay zeer aardig. "In zes maanden tijd hebben we bijna geen blessures gehad. De belasting houden we heel goed in de gaten. Als je wil presteren, stappen wil maken en met VVV wil promoveren… Dan eis ik dat we er samen elke dag keihard voor werken", zo sluit de VVV-trainer af.