'Alles ligt nog open, dus ik ben zeker niet bang voor een ontslag'

'Alles ligt nog open, dus ik ben zeker niet bang voor een ontslag'

23-12-2021 07:35 Laatste update: 09:27
46

FC Utrecht kreeg veel kansen tegen FC Twente, maar hield slechts een punt over aan de wedstrijd. De goal viel ook nog eens in de laatste minuut, waardoor Hake niet geheel tevreden kan zijn.

Utrecht speelde veertig minuten met een man meer, maar kon de achterstand pas in de 95e minuut ombuigen. Pas in de slotfase gingen de Utrechters er vol voor. "Die overtuiging had je liever nog eerder gehad, maar we hebben er te weinig uitgehaald", zegt Hake in gesprek met de NOS.

Wedden

Meer odds

Utrecht is bezig aan een slechte reeks in de Eredivisie. Na de gewonnen wedstrijd tegen Willem ll van 31 oktober werd alleen een zege op Heracles Almelo geboekt. Bang voor een ontslag is Hake niet. "Je moet naar het totaalplaatje kijken. We staan lager dan we hadden gewild en waar we hadden moeten staan, maar we staan nog steeds op een positie om beter te eindigen dan vorig jaar."

"We staan tussen een aantal ploegen waarmee we moeten concurreren om plek vier te halen. Alles ligt nog open, dus ik ben daar zeker niet bang voor. We geloven in onze werkwijze en ben ervan overtuigd dat het de andere kant opvalt als we daaraan vasthouden."