Lot Cornelisse verbonden aan Doekhi en Bazoer: 'Vitesse kent mijn standpunt'

Lot Cornelisse verbonden aan Doekhi en Bazoer: 'Vitesse kent mijn standpunt'

06-01-2022 08:47
24

Vitesse hoopt dat verdedigers Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi deze winter blijven, Enzo Cornelisse zit in de wachtkamer. De zoon van oud-prof Tim Cornelisse hoopt na de winterstop meer minuten te maken, al dan niet buiten Arnhem, maar is afhankelijk van zijn twee ploeggenoten.

Bazoer staat in de belangstelling van onder meer PSV en Feyenoord, ook Doekhi geniet de nodige interesse. Aangezien de twee over een half jaar uit hun contract lopen, kan Vitesse alleen deze maand nog een transfersom incasseren. Cornelisse zal de ontwikkelingen met argusogen volgen: pas als de twee blijven, is een verhuurperiode van de jonge verdediger een mogelijkheid. "Ik snap dat Vitesse mij nu wil behouden", reageert hij tegenover de Gelderlander.

Cornelisse kwam voor de winterstop echter nauwelijks aan spelen toe en hoopt dat binnenkort wel te doen, eventueel op huurbasis bij een andere club dus. "Voor mijn ontwikkeling is speeltijd belangrijk. Het liefst maak ik die minuten bij Vitesse. Maar daar speel ik te weinig. De club kent hierin mijn standpunt."