Jansen staat perplex van Heerenveen-nieuws: Zo ga je niet met mensen om

Jansen staat perplex van Heerenveen-nieuws: "Zo ga je niet met mensen om"

06-01-2022 12:53 Laatste update: 12:58
112

Johnny Jansen staat perplex van het nieuws dat sc Heerenveen in het geheim zou hebben gesproken met Kees van Wonderen. Ferry de Haan, technisch manager van de Friese club, ontkent in alle toonaarden, maar de Leeuwarder Courant staat vierkant achter de scoop.

Van Wonderen is bij Heerenveen in beeld als opvolger van Jansen, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt. Eind januari zouden Jansen en De Haan in gesprek gaan over de toekomst, maar in de tussentijd werd Van Wonderen al gepolst, aldus de Leeuwarder Courant.

"Ik heb persoonlijk nog helemaal niks gehoord van Heerenveen", reageert Jansen tegenover de lokale krant. "Als het waar is wat jij schrijft, dan is het heel slecht. Dat kán gewoon niet. Zo ga je niet met mensen om. Ik heb Ferry gesproken en ik ga ervan uit dat dit niet is gebeurd."

Naast Van Wonderen wordt Jon Dahl Tomasson genoemd als kandidaat-opvolger van Jansen. De Deen vertrok onlangs bij de Zweedse kampioen Malmö FF. Heerenveen is de huidige nummer tien van de Eredivisie.