Telegraaf: 'flink bod' van Willem II op Meulensteen bedroeg één miljoen euro

Telegraaf: 'flink bod' van Willem II op Meulensteen bedroeg één miljoen euro

29-01-2022 08:42
51

Willem II had liefst één miljoen euro over voor RKC Waalwijk-aanvoerder Melle Meulensteen, claimt De Telegraaf. De centrale verdediger zag de stap naar Tilburg wel zitten, maar het lijkt er niet op dat het er nog van gaat komen deze maand.

De Telegraaf heeft zaterdag een interview met René Meulensteen gepubliceerd, waarin ook de transferperikelen van zoon Melle ter sprake zijn gekomen. Het Brabants Dagblad maakte onlangs melding van een 'flink bod’' van Willem II, volgens de ochtendkrant bedroeg dit dus één miljoen. "Willem II zagen we als een stap hogerop. Normaal is dat een club die tussen de zesde en tiende plaats thuishoort", aldus vader Meulensteen.

RKC wilde echter niet meewerken, hoewel men – toen Meulensteen in 2019 zijn contract verlengde – had afgesproken mee te denken als de verdediger een transfer zou kunnen maken. "Het is teleurstellend dat de gemaakte afspraak niet is nagekomen, maar Melle gooit dan niet de kont tegen de krib. Dat zou ik ook niet willen. Zo zitten wij als familie niet in elkaar. Melle moet zich opstellen als een professional en het seizoen goed afmaken bij RKC. Dan kan hij hopelijk komende zomer alsnog de stap maken", stelt Meulensteen senior, die denkt dat zijn zoon zeker toe is aan een nieuwe uitdaging. "Hij heeft zich goed ontwikkeld. Melle is een moderne verdediger, die voetballend sterk is en veel rust uitstraalt."

Inmiddels lijkt het erop dat Meulensteen het seizoen ook afmaakt bij RKC, waar hij nog tot 2024 vastligt. Willem II heeft doorgeschakeld en richtte zijn pijlen op FC Groningen-verdediger Wessel Dammers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie