'Mocht straks blijken dat mijn knie niet goed is, dan kan ik niet meer voetballen'

'Mocht straks blijken dat mijn knie niet goed is, dan kan ik niet meer voetballen'

02-02-2022 11:44
3

Rens van Eijden hoopt dit seizoen nog van waarde te kunnen zijn voor NEC. In de voorbereiding, nota bene een maand na de promotie naar de Eredivisie, scheurde de 33-jarige verdediger zijn kruisband.

Na een lange revalidatie in Zeist staat Van Eijden sinds maandag weer op het trainingsveld, maar de weg is nog lang. "Ik gun mezelf de tijd en ga niks overhaasten", laat hij weten aan de Gelderlander. "Ik doe er alles aan om terug te komen. Wanneer dat is en in welke mate, weet ik niet."

"Ik heb nog wat tijd nodig om te zeggen of ik mijn oude niveau weer haal. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik dit seizoen nog wedstrijden ga spelen en belangrijk kan zijn voor het team", aldus de routinier, wiens contract afloopt. Hij heeft nog geen idee hoe zijn sportieve toekomst eruitziet. "Het liefst ben ik volgend seizoen nog speler van NEC. Ik ben hier nog niet klaar. Maar mocht straks blijken dat mijn knie niet goed is, dan ben ik niet in staat om profvoetbal te spelen en ga ik op zoek naar een oplossing."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie