Antony sprak met Alisson en Casemiro: 'Het is mooi dat het beloond wordt'

Antony sprak met Alisson en Casemiro: 'Het is mooi dat het beloond wordt'

2 februari - 12:38
38

Antony is dolblij met de kansen die hij krijgt in het Braziliaanse elftal. De aanvaller van Ajax stelt zich nederig op, maar zijn doelpunt tijdens het WK-kwalificatieduel met Paraguay kwam voor hem niet als een verrassing.

"Ik ben erg blij om deel uit te maken van deze groep, het is een droom die ik aan het vervullen ben", laat Antony weten, geciteerd door onder meer Terra. "Ik krijg veel vertrouwen van de staf en de spelers. Ik wil doorgaan op deze weg, maar ik moet het stap voor stap nemen. Ik moet nederig blijven en mijn rol goed invullen."

De 21-jarige buitenspeler kwam na 61 minuten in het veld voor Vinícius Júnior. In de slotfase maakte hij de derde Braziliaanse treffer door de bal in de verre hoek te krullen. Het was zijn tweede doelpunt in zeven interlands. "Ik was op de training aan het afwerken en ik sprak met Alisson Becker, Casemiro en andere spelers. Als ik de bal daar plaats, is het best moeilijk voor de keeper. Ik heb er veel op getraind en het is mooi dat het beloond wordt. Ik ben er erg blij mee."

Na zijn invalbeurt begon Antony aan de linkerflank, maar nadat hij naar de rechterkant was verhuisd maakte hij het verschil. "Het is aan de bondscoach. Bij mijn debuut scoorde ik vanaf links. Ik vind het geen probleem, het is aan Tite. Ik ben hier om te helpen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie