Slot dacht aan Ajax-hack: 'Ik was compleet verrast door wat er naar buiten kwam'

Slot dacht aan Ajax-hack: 'Ik was compleet verrast door wat er naar buiten kwam'

11-02-2022 15:27
143

Arne Slot was compleet verrast toen hij zondagavond hoorde dat Marc Overmars zou stoppen als directeur voetbalzaken bij Ajax. De trainer van Feyenoord nam het nieuws in eerste instantie zelfs niet serieus.

Slot keek naar Studio Voetbal en werd daar op de hoogte gebracht van het nieuws. "Ik was compleet verrast door wat er naar buiten kwam bij Ajax", zegt de oefenmeester van Feyenoord op een persconferentie. "Het eerste waar ik aan dacht was iets wat ook Steven Berghuis zei: ze zullen wel gehackt zijn bij Ajax."

Toen het nieuws over Overmars, die grensoverschrijdende berichtjes stuurde aan vrouwelijke collega's, toch waar bleek te zijn, was Slot benieuwd hoe de spelers van Ajax daar op zouden reageren. "Ze hebben een paar dagen later meteen aangetoond dat ze in staat zijn om heel goed te voetballen, ongeacht wat er op directieniveau bij Ajax gebeurt."

Als gevolg van de situatie in Amsterdam vroeg de trainer uit Bergentheim zich af hoe de vrouwen in de Feyenoord-organisatie zich voelden. "Er is ook aan deze vrouwen gevraagd hoe zij de werksfeer ervaren. In dit geval gaven ze aan dat ze die alleen maar als heel prettig ervaren. En dat geldt trouwens ook voor de mannen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie