Zahavi kon PSV verlaten: 'Twijfel als je zo'n aanbod krijgt van een goede club'

Zahavi kon PSV verlaten: 'Twijfel als je zo'n aanbod krijgt van een goede club'

16-02-2022 11:55
67

Eran Zahavi staat achter zijn keuze om het seizoen bij PSV af te maken, maar kan niet ontkennen dat er aan hem getrokken wordt. De spits kreeg een aanbieding om te vertrekken, zo geeft hij toe.

Zahavi kent een moeizaam seizoen. Hij raakte geblesseerd en was daarom even afwezig. Ondertussen kwam ook zijn gezin onder druk te staan. "Het was geen gemakkelijke periode voor mij. Ik was geblesseerd en nam de beslissing om het anders aan te pakken dan hoe de rest het aan zou pakken. Ik denk dat het de juiste beslissing was, ik heb er hard voor gewerkt. Nu ben ik weer terug", zegt Zahavi bij PSV TV.

Zahavi had de kans om PSV te verlaten. "Ik kan de geruchten niet stoppen, maar het klopt dat ik aanbiedingen heb gehad. Daar heb ik ook met PSV over gesproken, zij weten alles. We hebben besloten dat ik hier blijf tot het einde van het seizoen. We respecteren elkaar. De manier van communiceren was fijn. Het is normaal dat een speler een aanbod krijgt. Dan praten we met elkaar en ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

De club waar Zahavi over spreekt is het Griekse Olympiakos, dat hem wilde hebben. "Ik twijfelde omdat ik een aanbod kreeg voor een jaarcontract, plus een optie om te verlengen. Als je zo'n aanbod krijgt van een goede ploeg dan vraag je het jezelf af. Ook omdat mijn contract bij PSV afloopt. Als ik puur naar mijn carrière kijk, dan was dat misschien de beste optie, maar de keuze om bij PSV te blijven is ook goed voor mijn carrière. Ik ben hier iets begonnen. De club is blij met mij en ik ben blij met de club."