Neymar spreekt droombestemming uit, baas van de MLS reageert kritisch

Neymar spreekt droombestemming uit, baas van de MLS reageert kritisch

23 februari - 16:25 Laatste update: 17:01
75

Neymar heeft laten weten de Major League Soccer een interessante bestemming te vinden omdat hij in Amerika 'drie of vier maanden' vakantie heeft, maar Don Garber drukt hem op het hart dat de MLS geen vakantiebestemming is. 

Neymar liet in een uitzending op Twitch weten dat hij ooit nog in Amerika wil spelen. "Ik wil daar graag voetballen, minstens één seizoen. Het is een korte competitie. Je hebt drie of vier maanden vakantie, daardoor zou ik er nog meerdere jaren kunnen spelen."

Maar van afbouwen in Amerika is geen sprake, zegt Garber. Als Neymar dat van plan is, is hij niet welkom. "We hoeven aan het einde van hun carrière geen grote speler binnen te halen omdat ze af willen bouwen in de MLS", zegt Garber in gesprek met Amerikaanse media.

"We willen dat ons verhaal gaat over jonge spelers die hier op vroege leeftijd of in de bloei van hun carrière komen en van onze competitie hun favoriete competitie maken", zegt Garber. Neymar heeft bij Paris Saint-Germain nog een contract tot de zomer van 2025.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!