'Abramovich kan aanbiedingen verwachten en denkt na over Chelsea-verkoop'

'Abramovich kan aanbiedingen verwachten en denkt na over Chelsea-verkoop'

01-03-2022 19:05 Laatste update: 19:05
27

Roman Abramovich gaat deze week aanbiedingen ontvangen om zijn club Chelsea te verkopen. The Telegraph meldt dat er steeds meer druk komt te staan op de Russische eigenaar van The Blues, nu Rusland buurland Oekraïne is binnengevallen.

Het doorgaans goed ingevoerde The Telegraph stelt dat Abramovich voor het eerst in zijn tijd bij Chelsea serieus nadenkt over een mogelijke verkoop van de club. Welk bedrag er nodig is om Chelsea over te nemen, vermeldt de krant niet. Vorige week zaterdag deed de Russische miljardair al een stap terug. Chelsea staat vanaf nu volledig onder bevel van het bestuur van de Chelsea Foundation. Marina Granovskaia, de technisch directeur van The Blues, krijgt de belangrijkste taak.

Wedden

Meer odds

Maandag werd duidelijk dat Abramovich betrokken is bij de onderhandelingen tussen Oekraïne en Rusland. Hij probeert te helpen een einde te maken aan de oorlog. "Ik kan bevestigen dat hij door Oekraïne is benaderd om te ondersteunen bij de gesprekken over een vreedzame oplossing", zo liet de woordvoerder van Abramovich weten.