Mbappé is op tijd fit voor kraker: PSG met superaanval tegen Real Madrid

Mbappé is op tijd fit voor kraker: PSG met superaanval tegen Real Madrid

09-03-2022 19:35
29

Paris Saint-Germain treedt woensdagavond 'gewoon' met Kylian Mbappé aan in de Champions League-kraker tegen Real Madrid. De Fransman vormt een sterrenvoorhoede met Lionel Messi en Neymar.

Mbappé vormde een vraagteken voor de clash in het Estadio Santiago Bernabéu, nadat hij maandag tijdens de training een tik op zijn voet had gekregen. De pijlsnelle sterspeler verschijnt tot opluchting van de Parijzenaars echter gewoon aan de aftrap tegen Real Madrid. Dat geldt niet voor Georginio Wijnaldum, die op de bank plaatsneemt. Trainer Mauricio Pochettino kiest op het middenveld voor Danilo Pereira, Marco Verratti en Leandro Paredes.

Wedden

Meer odds

Bij Real Madrid ontbreken met Ferland Mendy en Casemiro twee basisspelers vanwege een schorsing. Daarnaast was het onduidelijk of Toni Kroos kon spelen. De Duitse spelbepaler ontbrak afgelopen weekend tegen Real Sociedad vanwege hamstringklachten, maar hij is tegen PSG weer van de partij. Door de absentie van Casemiro is op het middenveld van de Spaanse grootmacht ook plek voor Federico Valverde, naast Kroos en Luka Modric.

Real verloor de eerste ontmoeting in Parijs met 1-0 door een goal van Mbappé, die veelvuldig in verband wordt gebracht met een overstap naar de Koninklijke. De winnaar plaatst zich voor de kwartfinale van de Champions League.

De opstellingen
Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Nacho; Valverde, Kroos, Modric; Asensio, Benzema, Vinícius

Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes; Danilo, Verratti, Paredes; Messi, Mbappé, Neymar