'Hoogte van Barcelona-aanbod bekend: Ajacied Mazraoui kan miljoenen verdienen'

'Hoogte van Barcelona-aanbod bekend: Ajacied Mazraoui kan miljoenen verdienen'

11-03-2022 12:09
65

De hoogte van het aanbod dat FC Barcelona bij Ajax-verdediger Noussair Mazraoui heeft neergelegd, is bekend. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de Marokkaan vijf miljoen euro per jaar kan gaan verdienen in Catalonië. Ook Bayern München kijkt naar Mazraoui.

Mazraoui beschikt bij Ajax over een aflopend contract. Het is geen geheim dat de rechtsback na dit seizoen hoopt op een nieuw avontuur. In de afgelopen weken is Mazraoui in verband gebracht met meerdere clubs, waaronder Barcelona. Het was al duidelijk dat de nummer drie van Spanje een aanbieding had neergeled bij de verdediger. Nu is de hoogte daarvan bekend: Mazraoui kan vijf miljoen euro per jaar verdienen in Camp Nou.

Wedden

Meer odds

Het is nu aan de Ajacied en zijn management om het aanbod te accepteren of niet. Mazraoui heeft naast Barcelona nog meer keuzes: zo heeft Bayern-directeur Oliver Kahn al geïnformeerd naar de back bij zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Eerder werden Borussia Dortmund en AC Milan ook genoemd als geïnteresseerde clubs.

Mazraoui is dit seizoen één van de uitblinkers bij Ajax. De international moest de laatste duels wel missen wegens blessureleed. Mazraoui speelt al sinds 2006 bij Ajax.