Domper voor Feyenoord: Bijlow loopt blessure op en ontbreekt tegen PEC

Domper voor Feyenoord: Bijlow loopt blessure op en ontbreekt tegen PEC

13-03-2022 12:45
115

Een flinke streep door de rekening voor Feyenoord. De Rotterdammers kunnen zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle geen beroep doen op Justin Bijlow, die geblesseerd is geraakt. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De 24-jarige doelman kampt met een voetblessure. De precieze ernst van de kwetsuur, is nog niet duidelijk. Bijlow is opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Of de interlands met Denemarken en Duitsland in gevaar komen, is niet bekend.

Wedden

Meer odds

Tegen PEC zal Bijlow vervangen worden door Ofir Marciano. Voor de sluitpost van het nationale team van Israël wordt het zijn zevende optreden voor Feyenoord. In de competitieduels met FC Twente (0-0), Heracles (2-1) en Fortuna Sittard (5-0) hield hij tweemaal zijn doel schoon. Ook keepte hij de voorrondes van de Europa League en één keer in de Conference League.

De laatste speelminuten van Ofir dateren van 5 december. Ook toen ontbrak Bijlow vanwege een blessure. Trainer Arne Slot kan verder nog een beroep doen op Thijs Jansen. De aftrap in Zwolle is om 16.45 uur.