Corona-uitbraak bij Feyenoord: na Trauner raakt nog een verdediger besmet

Corona-uitbraak bij Feyenoord: na Trauner raakt nog een verdediger besmet

17-03-2022 06:52 Laatste update: 09:00
75

Marcus Pedersen is de tweede speler die de Conference League-return van Feyenoord tegen FK Partizan vanwege een coronabesmetting moet missen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Door een corona-uitbraak binnen de technische staf, medische staf en selectie vielen donderdag trainer Arne Slot, assistent Marino Pusic, keeperstrainer Khalid Benlahsen én verdediger Gernot Trauner weg. Daar komt nog een speler bij: Pedersen heeft positief getest.

De Noorse rechtsback zal niet beschikbaar zijn voor de wedstrijd tegen Partizan in De Kuip. Ook de Klassieker staat ernstig op de tocht voor Pedersen en de anderen. Feyenoord gaat zondag op bezoek bij Ajax. Het is niet uitgesloten dat er in de komende dagen meer besmettingen aan de oppervlakte komen.

Feyenoord verdedigt in de achtste finales van de Conference League een 5-2 voorsprong tegen Partizan. "Dit mogen we niet meer weggeven, dat is duidelijk", zei vervangend trainer John de Wolf woensdag tijdens de persconferentie. Justin Bijlow komt dit seizoen niet meer in actie door een voetblessure en wordt vervangen door Ofir Marciano.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marciano; Toornstra, Geertruida, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Nelson, Dessers, Sinisterra.