Meijer neemt twijfels over NEC-toekomst weg: 'Jullie moeten geduld hebben'

Meijer neemt twijfels over NEC-toekomst weg: 'Jullie moeten geduld hebben'

19-03-2022 08:26
10

Rogier Meijer staat ook komend seizoen voor de groep bij NEC. Het contract van de oefenmeester loopt na dit seizoen af, maar drie maanden geleden spraken beide partijen al uit graag met elkaar verder te willen.

Een officiële bevestiging van de contractverlenging laat echter nog op zich wachten. Meijer kan zich er niet druk om maken. "Het is nog niet bekend gemaakt, maar dat zal vanzelf gebeuren", vertelt hij in gesprek met Omroep Gelderland. "Uiteindelijk moeten jullie ook een beetje geduld hebben. Maar ik twijfel niet, ik hoef er ook niet over te twijfelen. Soms moet je gewoon geduld hebben. Het wordt vanzelf gebracht als het zover is."

NEC speelt zaterdagavond in de eigen Goffert tegen Sparta Rotterdam. Meijer verwacht een goede prestatie van zijn spelers. "Sowieso fijn om weer eens te winnen en zeker in eigen huis. Het is een aantal keren niet gelukt, laat het nu maar gebeuren."

De oefenmeester kent nog een twijfelgeval in zijn selectie richting zaterdagavond. "Édgar Barreto heeft niet getraind. Ik hou nog een slag om de arm of hij kan spelen. Jordy Bruijn zit er weer bij en heeft deze week goed getraind. Dat geeft ons ook wat meer opties."