Blind stuift na wissel naar binnen en laat ereronde Ajax schieten: 'Niet goed'

Blind stuift na wissel naar binnen en laat ereronde Ajax schieten: 'Niet goed'

21 maart - 09:56
155

Ajax vierde de zege op Feyenoord (3-2) uitgebreid, behalve Daley Blind. Na zijn wissel stoof hij direct de catacomben in en liet hij de ereronde aan zich voorbijgaan. Pierre van Hooijdonk, Arnold Bruggink en Kenneth Perez reageren.

Blind blonk niet uit in de Klassieker, kreeg na een verkeerde pass een deel van de Johan Cruijff Arena over zich heen en zag vervanger Nicolás Tagliafico vanuit de catacomben goed invallen. "Blind maakte een fuck off-gebaar", reageert Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal.

"Het publiek applaudisseerde zelfs een beetje toen hij gewisseld werd, en ik vind dat altijd kwalijk", zegt Arnold Bruggink in Dit was het Weekend op ESPN. "Blind is een speler die het moet hebben van inzicht, van inspelen van de bal, van slimmigheid... Het publiek reageert in het algemeen positiever op spelers die het stempel 'inzet' hebben. Blind is iemand die één van de bepalende spelers is als het draait, maar als het de andere kant op gaat, dan zijn zulke spelers eigenlijk altijd de klos. Dan zeggen ze: die werkt niet hard genoeg."

Perez vindt het niet kunnen dat Blind in één streep doorliep naar de kleedkamer. "Als dat Noa Lang of Oussama Tannane was geweest...", benadrukt de Deen. "Dit is niet goed. Ik had hetzelfde gedaan, maar het is natuurlijk niet goed. Hij was al geïrriteerd. Of het afgelopen is? Dat is heel kort door de bocht. Dat denk ik niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie