Italiaanse pers: Napoli denkt aan Sinisterra en hoort vraagprijs van Feyenoord

Italiaanse pers: Napoli denkt aan Sinisterra en hoort vraagprijs van Feyenoord

29-03-2022 19:07
61

Luis Sinisterra staat in de belangstelling van Napoli, de nummer twee van de Serie A. Dat meldt de Italiaanse krant Corriere dello Sport. Voor de 22-jarige aanvaller van Feyenoord zouden nog veel meer grote clubs in de markt zijn.

Sinisterra kan volgens Corriere dello Sport de zevende Colombiaan in de clubgeschiedenis worden, na Gonzalo Martínez, Freddy Rincón, Camilo Zúñiga, Pablo Armero, Duván Zapata en David Ospina. Napoli zou inmiddels de eerste stap hebben gezet: technisch directeur Cristiano Giuntoli liet zich 'informeren' en zou zelfs meteen de vraagprijs van Feyenoord hebben gehoord: bijna vijftien miljoen euro.

Of dat bedrag klopt, is de vraag. Het is de bedoeling dat Sinisterra het transferrecord van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool ging, gaat verbreken. Bovendien zijn er veel grote clubs in de markt. CdS noemt Arsenal, dat ook interesse heeft in PSV-uitblinker Cody Gakpo, Atlético Madrid en Bayer Leverkusen. Van een transferakkoord is nog geen sprake, maar Napoli is in elk geval op zoek naar een opvolger van de naar Toronto FC vertrekkende Lorenzo Insigne.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie