'Het is vrijwel uitgesloten dat Neres de tijdelijke Ajax-vervanger van Antony is'

'Het is vrijwel uitgesloten dat Neres de tijdelijke Ajax-vervanger van Antony is'

05-04-2022 11:48 Laatste update: 11:49
61

Een tijdelijke terugkeer van David Neres naar Ajax is niet aan de orde. De Braziliaanse vleugelaanvaller zou vanwege de bijzondere transferperiode het seizoen in Amsterdam af kunnen maken en gezien de blessure van Antony komt dat de regerend landskampioen misschien niet eens zo heel slecht uit.

Dinsdag werd duidelijk dat Antony in april niet kan voetballen en dat het misschien wel einde seizoen is voor de Braziliaan. Als vervanger wordt bij de Amsterdamse achterban nog wel eens aan Neres gedacht, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. Voetbal International deed navraag bij het management van de aanvaller en kreeg te horen dat 'dit scenario vrijwel uitgesloten is'.

Wedden

Meer odds

Dat maakt dat Steven Berghuis voorlopig de enige optie voor Ajax is aan de rechterflank, tenzij Mohamed Ihattaren zo snel speelklaar is dat hij kan aansluiten bij het eerste elftal. Dat wordt echter niet verwacht en dus zal Erik ten Hag moeten puzzelen. Ajax speelt op 17 april de bekerfinale tegen PSV en heeft deze maand competitiewedstrijden tegen Sparta, NEC en PEC Zwolle op de rol staan.