AZ-spits Pavlidis hoort van interesse: Ik weet ook niet of dit waar is

AZ-spits Pavlidis hoort van interesse: "Ik weet ook niet of dit waar is"

05-04-2022 13:18
27

Vangelis Pavlidis zegt niets te weten van een mogelijke transfer naar de Bundesliga. Borussia Mönchengladbach zou de AZ-spits hebben bekeken tijdens het Conference League-tweeluik tegen FK Bodø/Glimt.

Mario Vossen en Steffen Korell, hoofdscout en technisch directeur van Gladbach, reisden een maand geleden af naar Alkmaar om Pavlidis, die twee keer scoorde, te beoordelen. Volgens BILD is het de Duitsers menens, maar de Griekse spits weet vooralsnog van niets.

"Ik heb het ook gelezen in de krant, maar ik heb niets van mijn zaakwaarnemer gehoord", laat Pavlidis weten aan AZ Fanpage. "Het is leuk om te horen, maar ik focus me op dit moment gewoon op AZ om de derde plek te pakken en ons te kwalificeren voor Europees voetbal. Dat is mijn grootste doel op dit moment."

Pavlidis, die afgelopen seizoen voor 2,5 miljoen euro van Willem II naar AZ ging en tot medio 2025 tekende, houdt zich op de vlakte over een mogelijke transfer. "Voetbal is snel, dat weet iedereen. Maar we zullen het zien. We weten niet wat er gaat komen, ik weet ook niet of dit waar is."