Marokkaanse bond wil Ziyech en Mazraoui terug: 'We gaan de problemen aanpakken'

Marokkaanse bond wil Ziyech en Mazraoui terug: 'We gaan de problemen aanpakken'

8 april - 08:22
34

Fouzi Lekjaa, de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond, wil ervoor zorgen dat Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui terugkeren bij de nationale ploeg. De afgelopen maanden wilde bondscoach Vahid Halilhodzic ze er niet bij hebben.

Lekjaa stelde tijdens een online meeting van Soccer212 dat hij een zo competitief mogelijke spelersgroep mee wil nemen naar het WK in Qatar. Daar horen Ziyech en Mazraoui ook bij en de bondsvoorzitter is bezig met een terugkeer van die twee.

"Er zijn problemen die aangepakt moeten worden en dat zal gebeuren, omdat we Ziyech en Mazraoui dan terug kunnen halen naar het eerste elftal", meldde Lekjaa. "Zij blijven Marokkaanse spelers en er moeten nu beslissingen genomen worden om het nationale team in de best mogelijke positie neer te zetten."

Of de bondsvoorzitter daarmee doelt op het ontslaan van bondscoach Halilhodzic of het bijsturen van de aanvaller van Chelsea en de Ajax-back is niet helemaal duidelijk. Volgens Halilhodzic tonen Ziyech en Mazraoui niet genoeg discipline.

Video player

Check de laatste videoā€™s
Meer videoā€™s

Plaats een reactie