'St. Juste kan terecht bij meerdere topclubs, Sporting Portugal hoofdgegadigde'

'St. Juste kan terecht bij meerdere topclubs, Sporting Portugal hoofdgegadigde'

10-04-2022 09:09 Laatste update: 09:36
19

Jeremiah St. Juste doet het goed bij FSV Mainz en kan rekenen op de interesse van Sporting Portugal. De centrale verdediger, die ook als rechtsback uit de voeten kan, wordt gevolgd door meerdere grote clubs. 

Onlangs maakte BILD bekend dat St. Juste zich in de kijker had gespeeld bij onder meer Leicester City, West Ham United, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen. Dit weekeinde meldt het Portugese Record echter dat Sporting Portugal het meest concreet is over een eventuele transfer. De Portugese club wil graag de verdediging versterken en heeft naar verluidt tien miljoen euro over voor de diensten van de Nederlander. 

Mainz staat momenteel tiende in de Bundesliga en St. Juste maakt indruk in Duitsland. Wel kampt de verdediger met een aanhoudende schouderblessure, waardoor hij niet een vaste waarde is in het elftal van trainer Bo Svensson. De verdediger speelde twee seizoenen voor Feyenoord en vertrok in 2019 naar Duitsland. St. Juste staat bekend als de snelste speler in de Bundesliga met een topsnelheid van bijna 37 kilometer per uur.