Advies voor Ten Hag bij Studio Voetbal: 'Er is geen beter moment om in te stappen'

Advies voor Ten Hag bij Studio Voetbal: 'Er is geen beter moment om in te stappen'

10-04-2022 23:55
20

Ibrahim Afellay en Pierre van Hooijdonk denken dat Erik ten Hag onder bepaalde voorwaarden moet kiezen voor een overstap naar Manchester United. De twee stellen dat dit het 'ideale instapmoment' kan zijn, mits Ten Hag gezag krijgt op Old Trafford.

Hoewel Ten Hag nu ook gelinkt wordt aan RB Leipzig, lijkt de kans nog steeds het grootst dat de coach volgend seizoen actief is bij Man United. Aan tafel bij Studio Voetbal krijgt Afellay de vraag of Ten Hag de stap naar Manchester moet maken. "Ik zou zeer zeker gaan", stelt Afellay. "Hij kan het wel naar zijn hand zetten. Er is geen beter moment om in te stappen."

"Sinds Alex Ferguson weg is, hebben ze volgens mij zeven trainers gehad. Dit is een voorbeeld van een club die zich qua budget alles kan permitteren", vervolgt Afellay. "Geld zegt dus niet alles. Als je nu de berichtgeving mag geloven, heeft Ten Hag bepaalde eisen en dat is alleen maar goed. Anders moet hij die stap zeker niet zetten. Er komen daar namelijk zoveel krachten los, daar moet je wel tegen bestand zijn."

Van Hooijdonk kan zich vinden in de woorden van Afellay. "Zeker. Het is een prachtig instapmoment, maar aan de andere kant is het op dit moment wel erg onrustig daar. Krijgt hij het rustig?", vraagt Pi-Air zich hardop af. "Dat is de grote vraag. Je gaat ook te maken krijgen met Pogba en Ronaldo, is hij in staat om die jongens de les te lezen?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie