'Met alle respect voor Ten Hag: als je zo'n aanbod krijgt, gaan met die banaan'

'Met alle respect voor Ten Hag: als je zo'n aanbod krijgt, gaan met die banaan'

12 april - 21:05
30

Rafael van der Vaart twijfelde geen moment toen de geruchten rond Erik ten Hag en Manchester United naar buiten kwamen. De voormalig middenvelder denkt dat de Ajax-trainer vanaf het eerste moment heeft geweten dat hij naar Old Trafford wilde verhuizen.

"Leuk toch? Je las de berichten dat hij Manchester United liet wachten, maar dat laat je echt niet wachten. Met alle respect voor Ten Hag... Als je zo'n aanbieding krijgt moet je niet nadenken, maar gaan met die banaan", begint Van der Vaart aan tafel bij Ziggo Sport.

"Je moet wel een beetje nederig blijven. Hij is een geweldige trainer, heeft het geweldig gedaan bij Ajax. Maar Manchester United of de grote clubs, dat laat je niet wachten", vervolgt Van der Vaart. "Of je mee mag bepalen over de transfers, dat interesseert je helemaal niet. Hij zal het absoluut gevraagd hebben. Maar als United had gezegd: dat mag niet... Dan was hij er alsnog op het fietsje heen gegaan."

Van der Vaart denkt dat dit het ideale moment is voor Ten Hag om in te stappen bij United. "Het is een geweldige selectie, maar ze spelen gewoon heel slecht. Het is niet altijd de fout van de trainer. Je kan zeggen: Ten Hag is niet de grote naam in Engeland. Maar misschien is dat wel een voordeel. Als je niet mee gaat werken aan zijn plan, ga je er gewoon uit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie