NEC neemt mogelijk vroegtijdig afscheid van routinier: 'Het wordt kort dag'

NEC neemt mogelijk vroegtijdig afscheid van routinier: 'Het wordt kort dag'

15-04-2022 18:58
13

Édgar Barreto heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor NEC al gespeeld. De 37-jarige middenvelder herstelt moeizaam van een knieblessure, terwijl hij nog geen duidelijkheid heeft over zijn toekomst. 

Barreto beschikt over een aflopend contract bij NEC en de Nijmegenaren hebben nog niet naar buiten gebracht of er toekomst is voor de Paraguayaan in het Goffertstadion. "Ik wil niet zeggen dat het einde seizoen is voor Edgar, maar het wordt wel een race tegen de klok", onthult Rogier Meijer na de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen (1-1), opgetekend door De Gelderlander.

"Het wordt kort dag, ook omdat we Edgar eerst weer moeten optrainen als hij terugkeert op het trainingsveld. We gaan er in elk geval alles aan doen om hem voor het einde van het seizoen fit te krijgen." Wanneer dat niet lukt, bestaat de kans dat Barreto niet meer terugkeert op de Nederlandse velden. Onlangs liet de hoofdrolspeler weten teleurgesteld te zijn in technisch directeur Ted van Leeuwen, aangezien hij graag langer bij NEC blijft. 

Barreto speelt sinds de zomer van 2020 voor NEC. Hij is bezig aan zijn tweede termijn in Nijmegen. Tussen 2004 en 2007 kwam hij ook al uit voor de club. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie